نوشته شده توسط : مشاور ارشد
 

آدرس سامانه اعلام نتایج بدون کنکور آزاد azmoon.net

مطابق با آخرین تغییرات ایجاد شده در وب سایت azmoon.net تمامی آن دسته از داوطلبانی که در رشته های بدون آزمون دانشگاه آزاد ثبت نام و انتخاب رشته نموده اند می توانند جهت مشاهده نتایج به شرحی که در ادامه ذکر خواهد شد کارنامه خود را دریافت نمایند.

 

پیش ثبت نام دوره های بدون کنکور دانشگاه آزاد سالتحصیلی 99 – 1400 شروع شد:

به اطلاع داوطلبان گرامی می رساند ، پیش ثبت نام پذیرش بر اساس سوابق تحصیلی مقاطع کاردانی و کارشناسی پیوسته و ناپیوسته شروع شده است و متقاضیان پذیرش در این مقاطع می توانند با مراجعه به سامانه مرکز سنجش و پذیرش به آدرس www.azmoon.net نسبت به دریافت دفترچه حاوی رشته/ محل ها اقدام نمایند و از لیست رشته های بدون کنکور دانشگاه آزاد در سال 99 اطلاع پیدا کنند.

شرایط شرکت در دوره های بدون آزمون دانشگاه آزاد

1-داشتن دیپلم نظام آموزشی جدید (3-3-6) ، یا مدرک پیش دانشگاهی (نظام سالی واحدی یا ترمی واحدی ) یا دارا بودن دیپلم نظام قدیم برای متقاضیان این دوره ها الزامی می باشد.

2-داوطلبان دیپلم فنی و حرفه ای و یا کاردانش نظام قدیم هنرستان که دارای مدرک پیش دانشگاهی و یا کاردانی می باشند نیز امکان ثبت نام در این دوره ها را خواهند داشت.

 

اقدامات لازم پس از دریافت نتایج دانشگاه آزاد

  1. آن دسته از داوطلبانی که پس از دریافت نتایج موفق به پذیرش در هر یک از رشته های انتخابی خود شده اند، لازم است در زمان مقرر و تعیین شده به سامانه دانشگاه مورد پذیرش مراجعه نموده و اقدام به ثبت نام الکتروینک نمایند.
  2. زمان در نظر گرفته شده برای ثبت نام در هر یک از واحدهای دانشگاه آزاد متفاوت می باشد به همین دلیل در صورتی که در زمان تعیین شده جهت ثبت نام غیر حضوری اقدام ننمایید، به منزله انصراف شما از پذیرش خواهد بود.
  3. با توجه به محدود بودن تعداد خوابگاه های موجود در دانشگاه ، در صورتی که مایل به دریافت خوابگاه می باشید حتما توصیه می نماییم به موقع جهت تکمیل تقاضامانه در امور رفاهی اقدام نمایید.
  4. هزینه و شهریه دانشگاه آزاد در هر یک از رشته ها متفاوت می باشد. چنانچه این هزینه برای شما قابل پرداخت نمی باشد می توانید در صورت دارا بودن شرایط از وام های دانشجویی بهره مند شوید.
  5. در صورتی که نتیجه شما با آنچه در آزمون داشته اید یکسان نمی باشد می توانید از طریق اعتراض به نتیجه پذیرش دانشگاه آزاد اعتراض خود را به ثبت برسانید و در زمان مقر در سامانه دانشگاه آزاد نتیجه خود را دریافت نمایید.

 

azmoon.net زمان اعلام نتایج پذیرش دانشگاه آزاد ترم مهر و بهمن

دانشگاه آزاد اسلامی در مقاطع کاردانی پیوسته و ناپیوسته و کارشناسی پیوسته و ناپیوسته در دو نیمسال تحصیلی مهر و بهمن از متقاضیان محترم ورود به دانشگاه آزاد دانشجو می پذیرد همان طور که در اطلاعیه های قبلی ذکر نموده ایم تمامی متقاضیان ازین پس بر اساس سوابق تحصیلی خود در رشته های بدون آزمون پذیرفته خواهند شد ضمنا یادآوری می کنیم ثبت نام از طریق سامانه azmoon.org و اعلام نتایج از طریق سیستم اعلام نتایج پذیرش آزاد به نشانی www.azmoon.net انجام خواهد گرفت.

در مورد زمان اعلام نتایج پذیرش دانشگاه آزاد در مقاطع کاردانی و کارشناسی نیمسال اول سال تحصیلی یا ترم مهر باید بگوییم سامانه اعلام نتایج بدون کنکور دانشگاه آزاد از اواسط مهرماه آغاز و تا اواسط آبان ماه ادامه خواهد داشت.

 

 


پشتیبانی تلفنی سیستم اعلام نتایج پذیرش دانشگاه آزاد بهمن 99

متقاضیان محترم در صورت بروز هر گونه مشکل در ورود به سامانه و مشاهده اطلاعات و یا ورود اطلاعات داوطلبی خود می توانید از سیستم پشتیبانی تلفنی سامانه استفاده کنید به این منظور می توانید به صورت 24 ساعته از طریق تلفن ثابت بدون گرفتن کد با شماره 9099072952 تماس بگیرید.

 در صورتی که کلمه مردودی در کارنامه شما ملاحظه می شود بدین معناست که شما پذیرفته نشده اید.

توجه توجه : چنانچه در زمان مهر ماه موفق به پذیرش نشده اید می توانید در رشته های بدون آزمون ترم بهمن دانشگاه آزاد اقدام به انتخاب رشته و ثبت نام نمایید. در صورت دارا بودن شرایط سوابق تحصیلی برای انتخاب رشته مورد نظر پذیرفته خواهید شد.

 

Source: azmoon.net



:: بازدید از این مطلب : 379
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 26 خرداد 1399 | نظرات ()
نوشته شده توسط : مشاور ارشد
 

 

اطلاعیه های سامانه ثبت نام اینترنتی دانشگاه آزاد azmoon.iau.ac.ir

سامانه ثبت نام اینترنتی azmoon.iau.ac.ir از ابتدای تیرماه فعالیت خود را در راستای تسهیل امور ثبت نام دانشجویان آغاز نموده و به صورت 24 ساعته آماده ارائه خدمت به دانشجویان محترم می باشد.

ثبت نام بدون کنکور دانشگاه آزاد در واحد های سراسر کشور در سه مرحله ثبت نام اینترنتی از طریق سامانه azmoon.iau.ac.ir – ثبت نام ده مرحله ای و اسکن و ارسال مدارک و تکمیل ثبت نام حضوری و دریافت کارت دانشجویی می باشد که پذیرش دانشجویان پس از تکمیل هر سه مرحله نهایی خواهد شد.

پذیرش دانشجویان به صورت بدون آزمون در سامانه azmoon.iau.ac.ir در هر سال دو نوبت می باشد : ثبت نام ترم بهمن دانشگاه آزاد و ثبت نام ترم بهمن لذا سامانه در هر سال دو نوبت برای پذیرش متقاضیان فعال خواهد شد.

متقاضیان محترم قبل از ورود به سامانه حتما از خاموش بودن فیلتر شکن سیستم یا تلفن همراه خود مطمئن شوید به دلیل دلایل امنیتی ورود به سامانه ثبت نام دانشگاه آزاد با آی پی خارج از کشور میسر نخواهد بود.

با توجه به سواستفاده هایی که برخی افراد سود جو از سامانه ثبت نام اینترنتی دانشگاه آزاد اسلامی نموده اند هنگام ورود به سامانه دقت داشته باشید در قسمت آدرس سایت فقط آدرس سامانه azmoon.iau.ac.ir درج شده باشد لذا عملیات ثبت نام – خرید کارت و… را فقط از سامانه مربوطه پیگیری نمایید.

سایت azmoon.org دانشگاه آزاد به سایت azmoon.iau.ac.ir دانشگاه آزاد تغییر یافت

نحوه ثبت نام بدون کنکور در سایت azmoon.org دانشگاه آزاد :  سایت ثبت نام دانشگاه آزاد به آدرس قبلی خود azmoon.org به سایت azmoon.iau.ac.ir دانشگاه آزاد انتقال یافت، بر اساس این تغییرات امیدواریم سایت جدید ثبت نام دانشگاه آزاد بدون کنکور دارای سرعت و طراحی بهتری باشد و دیگر مشکلات داوطلبان در زمان ورود به سیستم ثبت نام دانشگاه آزاد را نداشته باشد در زیر لینک ورود به سایت دانشگاه آزاد را برای شما داوطلبان عزیز قرار داده ایم.

معرفی سایت azmoon.org دانشگاه آزاد

نحوه ثبت نام بدون کنکور در سایت azmoon.org دانشگاه آزاد سایت azmoon.org دانشگاه آزاد تنها سایت رسمی دانشگاه آزاد است که داوطلبان با ورود به این سایت می توانند انتخاب رشته کنکور دانشگاه آزاد، ثبت نام بدون کنکور دانشگاه آزاد، ثبت نام تکمیل ظرفیت دانشگاه آزاد و نتایج ثبت نام و انتخاب رشته خود را مشاهده نمایند.در این مقاله سعی داریم سایت دانشگاه آزاد و خدمات دانشگاه آزاد را خدمت داوطلبان عزیز ارائه دهیم لطفا تا انتهای مقاله همراه ما باشید.

نحوه ثبت نام بدون کنکور در سایت azmoon.org دانشگاه آزاد : دانشگاه آزاد جهت رفاه بیشتر متقاضیان ورود به دانشگاه مراحل ثبت نام، انتخاب رشته، تکمیل ظرفیت و اعلام نتایج را به صورت الکترونیکی از طریق این سایت ثبت نام دانشگاه آزاد انجام خواهد داد و نیاز به  مراجعه حضوری به واحد های دانشگاهی را نخواهد داشت.


شرایط ثبت نام متقاضیان در سامانه azmoon.iau.ac.ir

شرایط ثبت نام بدون کنکور دانشگاه آزاد :

ثبت نام دانشجویان متقاضی با تمامی مدارک پایه ائم از دیپلم های کاردانش – فنی حرفه ای – نظری و دیپلم چهارساله نظام قدیم و همچنین مدارک پیش دانشگاهی در تمامی رشته های تجربی – انسانی و ریاضی – مدارک کاردانی دانشگاه های علمی کاربردی و آزاد.

پذیرش دانشجویان در سامانه ثبت نام اینترنتی دانشگاه آزاد اسلامی در تمامی مقاطع کاردانی – کارشناسی و کارشناسی ارشد بدون کنکور با ارائه مدارک پایه معتبر امکان پذیر خواهد بود که مدارک پایه مد نظر به تفکیک مقطع مطابق اطلاعیه سامانه azmoon.iau.ac.ir در ذیل ذکر شده :

  • پذیرش مقطع کاردانی پیوسته = مدارک دیپلم فنی حرفه ای – هنرستان و کاردانش
  • پذیرش مقطع کاردانی ناپیوسته = مدارک دیپلم نظری و پیش دانشگاهی
  • پذیرش مقطع کارشناسی پیوسته = مدرک پیش دانشگاهی – مدرک دیپلم نظام قدیم 4 ساله – مدرک کارشناسی و بالاتر
  • پذیرش مقطع کارشناسی ناپیوسته = کلیه مدرک کاردانی و مدارک معادل کاردانی

نکته مهم : پذیرش در مقطع کاردانی پیوسته با شرایط ویژه انجام خواهد گرفت یعنی متقاضیان برای انتخاب رشته حتما باید مطابق با مدرک پایه و رشته معادل مدرک پایه در جدول ثبت نام کنند.

از دیگر شرایط مهم برای ثبت نام متقاضیان آقا نداشتن غیبت نظام وظیفه است که دانش آموزانی که بیشتر از یکسال از اخذ مدرک پایه آن ها گذشته باشد حتما می بایست قبل از ثبت نام با شماره 9099072952 تماس گرفته و وضعیت نظام وظیفه خود را مشخص نمایند.

 

 

Source: azmoon.iau.ac.ir



:: بازدید از این مطلب : 393
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 26 خرداد 1399 | نظرات ()
نوشته شده توسط : مشاور ارشد
 

 

azmoon.org سامانه ثبت نام مرکز سنجش و پذیرش دانشگاه آزاد اسلامی ترم مهر 99

 

سامانه azmoon.org دانشگاه آزاد برای ثبت نام اینترنتی متقاضیان پذیرش بدون کنکور یا همان پذیرش بر اساس سوابق تحصیلی دانشگاه آزاد فعال می باشد و تمامی متقاضیان محترم ورود بدون کنکور به دانشگاه آزاد در مقاطع مختلف تحصیلی اعم از کاردانی و کارشناسی و همین طور کارشناسی ارشد بدون کنکور 99 با ورود به سامانه تکمیل فرم های مربوط به ثبت نام مقطع مورد نظر امور ثبت نام خود را تکمیل نمایند


امکانات سایت azmoon.org برای ثبت نام بدون کنکور در دانشگاه آزاد

سایت سنجش و پذیرش دانشگاه آزاد به نشانی azmoon.org امکان ثبت نام بدون کنکور دانشگاه آزاد را در مقاطع مختلف تحصیلی فراهم کرده است . داوطلبان دانشگاه آزاد برای این کار باید با نحوه ثبت نام بدون کنکور دانشگاه آزاد آشنا باشند تا بتوانند ثبت نام خود را به درستی انجام دهند . در ادامه مقاله نحوه ثبت نام در مقاطع مختلف تحصیلی برای دانشگاه آزاد شرح داده شده است .

مکانات سایت azmoon.org برای انتخاب رشته های با آزمون دانشگاه آزاد

با وجود اینکه ثبت نام و برگزاری  کنکور سراسری ، کنکور کاردانی به کارشناسی ، کنکور کارشناسی ارشد و آزمون دکتری دانشگاه آزاد به صورت هماهنگ با دانشگاه سراسری انجام می شود اما بعد از اعلام نتایج اولیه مسیر دانشگاه آزاد از دانشگاه سراسری جدا شده و همه مراحل انتخاب رشته و اعلام نتایج از طریق سایت سنجش و پذیرش دانشگاه آزاد به نشانی azmoon.org انجام می پذیرد .


امکانات سایت azmoon.org برای مشاهده اعلام نتایج دانشگاه آزاد

همانطوری که در مطالب قبلی این مقاله بدان اشاره شد پذیرش در مقاطع مختلف دانشگاه آزاد به دو صورت پذیرش بدون کنکور و پذیرش با برگزاری آزمون سراسری انجام می شود . ملاک پذیرش در رشته های بدون کنکور سوابق تحصیلی داوطلبان و در رشته های با کنکور بر اساس تراز و نمره کسب شده در آزمون سراسری آن مقطع می باشد .

در هر دو حالت داوطلبان باید بعد از انجام ثبت نام و یا انتخاب رشته منتظر نتایج قبولی خود در دانشگاه آزاد باشد که از طریق سایت سنجش و پذیرش دانشگاه آزاد به آدرس azmoon.org اعلام می شود . 

 


نحوه ثبت نام از طریق سامانه azmoon.org دانشگاه آزاد

نحوه ثبت نام صحیح در سامانه اینترنتی azmoon بسیار مهم است با توجه به تعداد بالایی از متقاضیان که در نیمسال اخیر با توجه به ثبت نام نادرست نتوانستند راهی دانشگاه شوند در این اطلاعیه نحوه ثبت نام صحیح را نیز به شما آموزش خواهیم داد.

1-مرحله اول ورود به سامانه اصلی به نشانی azmoon.iau.ac.ir به صورت صحیح

2- مرحله دوم انتخاب مقطع تحصیلی مورد نظر و خرید کارت اعتباری ثبت نام مربوطه که توضیحات لازم در مورد نحوه خرید کارت نیز در این اطلاعیه موجود است.

3- مرحله سوم تکمیل اطلاعات هویتی – سوابق تحصیلی – کد رشته محل

نکته : در صورتی که از کد رشته محل مورد نظر خود اطلاعی ندارید می توانید جهت راهنمای انتخاب رشته و دریافت کد ها با شماره 9099072952 از طریق تلفن ثابت بدون گرفتن کد تماس بگیرید.

4- بارگزاری تصاویر و مدارک با مشخصات مورد تایید

5- دریافت رسید ثبت نام

Source: سامانه سنجش و پذیرش دانشگاه آزاد



:: بازدید از این مطلب : 363
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 26 خرداد 1399 | نظرات ()
نوشته شده توسط : مشاور ارشد
 

 

لیست رشته های بدون کنکور دانشگاه آزاد کاردانی

پذیرش در برخی از واحدهای دانشگاه آزاد با میزان تاثیر معدل صفر صورت می پذیرد. بدین معنا که داوطلبان بدون نیاز به ثبت کد سوابق تحصیلی پیش دانشگاهی می توانند در لیست رشته های بدون کنکور دانشگاه آزاد ترم مهر و بهمن پذیرفته شوند.

 

لیست زیر شامل برخی از رشته های موجود در واحد های دانشگاه آزاد می باشد. داوطلبان عزیز توجه داشته باشند که هر یک از واحدهای دانشگاه آزاد لیست مخصوص به خود را خواهند داشت که لازم است از با توجه به مقطع و همچنین لیست مورد نظر اقدام به انتخاب رشته نمایند.


مشاوره انتخاب رشته و ثبت نام بدون کنکور دانشگاه آزاد 99

داوطلبان دقت داشته باشند که تمامی رشته های دانشگاه آزاد در واحد های مختلف بدون کنکور پذیرش دانشجو داشته و تنها در رشته های گروه پزشکی مقاطع کاردانی ، کارشناسی و دکتری پیوسته صرفا از طریق کنکور دانشجو می پذیرند .

با توجه به تعداد بالای واحد های دانشگاه آزاد به شرکت کنندگان پذیرش این دانشگاه توصیه می کنیم که لیست دانشگاه های ارائه دهنده رشته های بدون کنکور 99 دانشگاه آزاد را با دقت بررسی و پس از مطالعه شرایط و ضوابط اعلام شده ، در اولویت های مورد نظر خود ثبت نام کنند .

خاطر نشان می کنیم که با توجه به شهریه پرداز بودن دانشگاه آزاد بهتر است که متقاضیان ثبت نام این دانشگاه شهریه حدودی هر ترم و هزینه کلی تحصیل خود را بر آورد کرده و در صورت رضایت ، ثبت نام خود را انجام دهند . در نظر داشته باشید که شهریه پذیرش با آزمون و بدون آزمون این دانشگاه با هم متفاوت نیستند .

 

 

معرفی رشته های بدون کنکور دانشگاه آزاد 99 – 1400

رشته هایی که داوطلبان بدون کنکور دانشگاه آزاد می توانند نسبت به تحصیل در آن ها اعلام علاقه مندی نمایند ، در قالب و از طریق سایت مرکز سنجش و پذیرش دانشگاه آزاد منتشر می گردد. لیست رشته های ارائه شده تمامی واحدهای دانشگاهی آزاد و در کلیه مقاطع از جمله کاردانی پیوسته ، کاردانی ناپیوسته ، کارشناسی پیوسته و کارشناسی ناپیوسته از طریق دفترچه های مختص به خود در اختیار علاقه مندان قرار می گیرد.

رشته های بدون کنکور دانشگاه آزاد – شرایط و زمان ثبت نام بدون آزمون

ثبت نام رشته های بدون کنکور دانشگاه آزاد اسلامی شروع شد. برای ثبت نام رشته های دوره کارشناسی و کاردانی باید به ترتیب یک کارت اعتباری ۳۵ هزار تومانی و ۳۳ هزار تومانی بخرید و با استفاده از اطلاعات شناسه ثبت نام و رمز ثبت نام درج شده در این کارت در یکی از رشته ها ثبت نام کنید.

مفهوم پیوسته و ناپیوسته بودن رشته های بدون کنکور دانشگاه آزاد

۱-دوره کاردانی: همون فوق دیپلم هست که حدود ۲ سال طول میشکه.

۲-دوره کارشناسی: همون لیسانس هست.

۳-کاردانی پیوسته: رشته هایی هستن که دیپلمه های فنی حرفه ای میتونن انتخاب کنن یعنی کسانی که مدرک پیش دانشگاهی ندارند.

۴-کاردانی ناپیوسته: رشته های کاردانی یا فوق دیپلم که مخصوص دانش آموزان دارای مدرک پیش دانشگاهی است، یعنی کسانی که دوره پیش دانشگاهی رشته تجربی، ریاضی، انسانی رو گذروندن میتونن این رشته ها رو انتخاب کنن.

۵-کارشناسی ناپیوسته: کسانی که مدرک کاردانی دارن میتونن این رشته ها رو انتخاب کنن. طول دوره کارشناسی ناپیوسته حدود ۲ ساله.

۶-کارشناسی پیوسته: کسانی که مدرک کاردانی ندارن و آخرین مدرکشون پیش دانشگاهیه میتونن این رشته ها رو انتخاب کنن که طول دوره تحصیلشون حدود ۴ ساله.

Source: رشته های بدون کنکور دانشگاه آزاد



:: بازدید از این مطلب : 343
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 26 خرداد 1399 | نظرات ()
نوشته شده توسط : مشاور ارشد
 

 

معرفی منابع آزمون وکالت

باید عرض کنیم که در طول چند سال برگزاری و اجرای آزمون وکالت برای متقاضیان هنوز هم منابع آزمون وکالت سازمان سنجش در دسترس داوطلبان شرکت کننده در این آزمون قرار نگرفته است.

در نتیجه، مطالعه تمامی منابع درسی آزمون وکالت برای هر کدام از افراد شرکت کننده ضرورت تام و تمام دارد. در این قسمت شماری از منابع سوالات آزمون وکالت را خدمتتان نام می بریم.

زمان و نحوه ثبت نام آزمون وکالت 99

ثبت نام آزمون وکالت معمولا در مهر ماه انجام می شود که داوطلبان برای انجام ثبت نام فقط از طریق پایگاه اطلاع رسانی سازمان سنجش به نشانی sanjesh.org باید اقدامات لازم را انجام دهند. لازم به ذکر است که هزینه ثبت نام برای آزمون وکالت سال گذشته مبلغ 110/000 هزار تومان در نظر گرفته شده بود که پیش بینی می شود در دوره بعد ، با اندکی افزایش قیمت همراه باشد. پرداخت وجه ثبت نامی به صورت الکترونیکی و از طریق کارت های عضو شبکه شتاب (دارای رمز دوم) صورت می گیرد. برای شروع فرآیند ثبت نام بایستی بعد از ورود به سایت ، از منوی سمت راست گزینه ” سایر آزمون های استخدامی “ را انتخاب کرده و در صفحه باز شده بر روی گزینه ” ثبت نام آزمون کارآموزی وکالت کلیک نمایید. داوطلبان پس از شرکت در این آزمون و کسب رتبه قابل قبول ، باید در دوره کارورزی شرکت کنند. در صورت موفقیت در این دوره پروانه وکالت خود را دریافت کرده و می توانند دفتر وکالتی را به صورت خصوصی برای خود تاسیس نمایند.

بهترین منابع آزمون وکالت 99

با توجه به تجربه‌ای که طی چندین سال ارائه معتبرترین منابع حقوقی داشته‌ایم و همچنین بازخوردهایی که از داوطلبانِ موفقِ دوره هایِ گذشته که رتبه‌های برتر آزمون وکالت را کسب کرده‌اند داشته‌ایم، در این صفحه به طور خلاصه و مفید، فقط تمرکز بر بهترین منابع آزمون وکالت با رویکرد معرفی کتابهایی است که کاربردی و موثر بوده و داوطلب با مطالعه صحیح آنها، به تسلط کامل در هر درس و حداکثر آمادگی برای آزمون وکالت برسد. از آنجاییکه، منابع معرفی شده در ذیل، گلچینی از معتبرترین و برترین کتابهای منتشر شده برای آمادگی آزمونهای حقوقی می‌باشند، بنابراین، نه تنها برای آمادگی مطلق در آزمون وکالت سال ۹۹، بلکه برای آمادگی کامل برای شرکت در هر آزمون حقوقی دیگری نیز مفید و موثر می‌باشند

 


بهترین و کاملترین منابع آزمون وکالت 99-

 

۱- حقوق مدنی:

- شرح جامع مدنی دکتر بیات
- کتاب قواعد عمومی قراردادهای دکتر صفایی
- نکته نگار قانون مدنی

 قانون خاص:

نکته نگار قوانین خاص حقوقی ( با توجه به اهمیت قوانین خاص در آزمون سالهای اخیر قوانین خاص پر کاربرد حقوق مدنی در کتاب نکته نگار قوانین خاص حقوقی بصورت کامل آمده است. )


۲- آیین دادرسی مدنی:

- نکته نگار قانون آیین دادرسی مدنی
- دوره بنیادین دکتر عبداله شمس

قانون خاص:

نکته نگار قوانین خاص حقوقی ( با توجه به اهمیت قوانین خاص در آزمون سالهای اخیر قوانین خاص پر کاربرد آیین دادرسی مدنی در کتاب نکته نگار قوانین خاص حقوقی بصورت کامل آمده است. )

 


 ۳- حقوق تجارت:

- نکته نگار قانون تجارت
- تجارت در نظم
- کتاب تجارت ۳ دکتر کورش کاویانی

قانون خاص:

نکته نگار قوانین خاص حقوقی ( با توجه به اهمیت قوانین خاص در آزمون سالهای اخیر قوانین خاص پر کاربرد حقوق تجارت در کتاب نکته نگار قوانین خاص حقوقی بصورت کامل آمده است. )

 

۴- اصول فقه:

 - کتاب اصول فقه شریعتی و قافی


۵- حقوق جزا:

- نکته نگار قانون مجازات اسلامی مصوب ۹۲ با تعزیرات قانون مجازات مصوب ۷۵
- کتاب سه جلدی حقوق جزای عمومی دکتر اردبیلی
- کتاب سه جلدی حقوق جزای اختصاصی دکتر میرمحمد صادقی

قانون خاص:

نکته نگار قوانین خاص کیفری ( با توجه به اهمیت قوانین خاص در آزمون سالهای اخیر قوانین خاص پر کاربرد آیین دادرسی کیفری در کتاب نکته نگار قوانین خاص کیفری بصورت کامل آمده است. )

۶- آیین دادرسی کیفری:

- کتاب دو جلدی آیین دادرسی کیفری دکتر خالقی
- نکته نگار آیین دادرسی کیفری

قانون خاص:

نکته نگار قوانین خاص کیفری ( با توجه به اهمیت قوانین خاص در آزمون سالهای اخیر قوانین خاص پر کاربرد آیین دادرسی کیفری در کتاب نکته نگار قوانین خاص کیفری بصورت کامل آمده است. )

 Source: منابع آزمون وکالت

 



:: بازدید از این مطلب : 369
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 26 خرداد 1399 | نظرات ()
نوشته شده توسط : مشاور ارشد
 

شرایط ثبت نام بدون کنکور دانشگاه آزاد ترم مهر 99

داوطلبانی که مایل به ثبت نام در دانشگاه آزاد می باشند، باید از شرایط عمومی و اختصاصی برخوردار باشند. دارا بودن شرایط عمومی و اختصاصی برای تمامی داوطلبان الزامی می باشد. با توجه به اینکه ثبت نام در دو مقطع کاردانی و کارشناسی به صورت جداگانه صورت می پذیرد، لذا در ادامه در رابطه با شرایط عمومی و اختصاصی هر دو مقطع توصیحاتی را ارائه خواهیم نمود.


 زمان ثبت نام بدون کنکور دانشگاه آزاد بهمن ۹۹ :

 

با توجه به ثبت نام بدون کنکور دانشگاه آزاد بهمن سال گذشته ، پیش بینی می شود که ثبت نام بدون آزمون دانشگاه آزاد بهمن 99 همزمان با ثبت نام بدون کنکور دانشگاه های سراسری یعنی حدودا اواخر آبان ماه آغاز شود . در ادامه تاریخ ثبت نام سال گذشته را برای اطلاع داوطلبان ارائه داده ایم .

 

زمان ثبت نام بدون کنکور دانشگاه آزاد بهمن 

مقطع 

آغاز ثبت نام بهمن 98

زمان حدودی آغاز ثبت نام بهمن 99

کاردانی پیوسته

98 / 9 / 2

اوایل آذر 99

کاردانی ناپیوسته

98 / 8 / 28

اواخر آبان 99

کارشناسی پیوسته

98 / 8 / 28

اواخر آبان 99

کارشناسی ناپیوسته

98 / 8 / 30

اواخر آبان 99

 


نحوه ثبت نام بدون کنکور دانشگاه آزاد 99

همانطور که در بخش های قبل اشاره شده ، دانشگاه آزاد معمولا سالیانه 2 بار برای ورودی نیمسال اول و نیمسال دوم پذیرش می کند . طبق تجربیات بدست آمده از دوره های قبل معمولا نحوه ثبت نام ورودی مهر و ورودی بهمن ماه با هم متفاوت هستند . البته لازم به ذکر است که شیوه ثبت نام بدون کنکور مقاطع کاردانی و کارشناسی دانشگاه آزاد با هم یکسان هستند .

 مراحل ثبت نام کنکور دانشگاه آزاد از سایت ثبت نام کنکور سراسری

  • در مرحله اول باید دفترچه ثبت نام کنکور دانشگاه آزاد را به صورت کامل مطالعه نمایید و از تمام اطلاعات مندرج در آن آگاه شوید.
  • در مرحله دوم ، وارد سایت سازمان سنجش آموزش کشور شده و با کلیک بر روی گزینه خرید کارت اعتباری و پرداخت هزینه به صورت الکترونیکی (از طریق کارت های عضو شبکه شتاب که دارای رمز پویا هستند) ، کارت اعتباری مورد نظر را خریداری نمایید تا شماره سریال 12 رقمی آن برای شما نمایان شود. (هزینه خرید کارت اعتباری در سال گذشته 22 هزار تومان بوده است و پیش بینی می شود در سال جاری مشمول افزایش قیمت گردد.)
  • در مرحله سوم وارد منوی اصلی سایت سازمان سنجش شده و بر روی لینک فعال شده  کلیک کنید.
  • در این مرحله ، صفحه ای برای شما باز می شود که باید سریال دریافتی از خرید کارت اعتباری را وارد کرده و مراحل ثبت نام را به ترتیب طی کنید.

 

Source: ثبت نام دانشگاه آزاد

 



:: بازدید از این مطلب : 343
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 26 خرداد 1399 | نظرات ()
نوشته شده توسط : مشاور ارشد
 

 

مزایای تحصیل در شاخه فنی و حرفه ای

99 مزایایی دارد که داوطلبان را برای ادامه تحصیل در آن ترغیب می نماید. یکی از مهم ترین محاسن تحصیل در دبیرستان های فنی و حرفه ای این است که شما به صورت عملی در رشته خود مهارت لازم را

تصور کنید که شما مایل به ادامه تحصیل در رشته مکانیک می باشید در صورتی که در رشته ریاضی و فیزیک دیپلم خود را دریافت نمایید و پس از آن در رشته مهندسی مکانیک تحصیل کنید، در صورتی که از قبل تسلطی بر اجزای ماشین نداشته باشید نمی توانید آنچنان که باید در رشته خود بدرخشید. اما در مدارس فنی و حرفه ای این امکان را خواهید داشت که به صورت عملی در این رشته موفقیت لازم را به دست آورید.

معرفی رشته های تحصیلی فنی حرفه ای

هنرستان های فنی حرفه ای از مدارس معتبر زیر نظر وزارت آموزش و پرورش می باشند و رشته های بسیار متنوعی را در شاخه فنی حرفه ای ارائه می دهند. هنرستان  فنی حرفه ای سعی دارد به تربیت نیروی متخصص و فنی در رشته های تحصیلی مختلف بپردازد ، در هنرستان های فنی حرفه ای بیشتر دروس به صورت عملی و در کارگاه ها اجرا می شوند و تعداد کمتری از دروس به صورت نظری می باشند.

همچنین این مدارس به دلیل نیاز به کارگاه آموزشی برای ارائه دروس ، محیط آموزشی متفاوت تری نسبت به مدارس معمولی دارند. رشته فنی حرفه ای شامل 4 زیر گروه هنر ، مدیریت و خدمات ، صنعت و کشاورزی می باشد 

رشته های فنی و حرفه ای

 شاخه فنی و حرفه ای در دبیرستان دارای ۴ گروه  صنعت، خدمات، کشاورزی و هنر است که هر گروه شامل تعدادی رشته می باشد:

گروه صنعت: الکترونیک، الکتروتکنیک، مکانیک خودرو، نقشه برداری، متالوژی، ساخت و تولید و …

گروه خدمات: کامپیوتر، حسابداری بازرگانی، کودکیاری، تربیت بدنی، مدیریت خانواده و …

گروه کشاورزی : امور زراعی و دامی، امور دامی، صنایع غذایی، ماشین های کشاورزی و…

گروه هنر: سینما، انیمیشن، نقاشی، گرافیک، طراحی و دوخت و …

افرادی که در انتخاب رشته فنی و حرفه ای را انتخاب می کنند، واحدهای مختلف عملی و تئوری رشته خود را گذرانده و دیپلم فنی دریافت می کنند و می توانند در بسیاری از رشته ها وارد بازارکار شوند. آنها نسبت به بسیاری از فارغ التحصیلان رشته تجربی، ریاضی و انسانی سریع تر می توانند وارد کسب و کار شده و  مهارت های خود را عملی به کار بگیرند.

چندین سال پیش تاحدودی جو نامناسبی مبنی بر اینکه فقط دانش آموزان تنبل و درس نخوان وارد رشته های فنی و حرفه ای و کاردانش می شوند، وجود داشت. اما در حال حاضر اینطور نیست. اگر به واقعیت ها و نیازهای کشور توجه کنیم، متوجه خواهیم شد که در حال حاضر تعداد بسیاری مهندسین بیکار داریم که توانایی فنی بسیار محدودی دارند و در حال حاضر در جرگه بیکاران هستند!!!

حتی در رشته ای مثل پزشکی که بسیار پرطرفدار است هم شرایط تفاوتی نمی کند. طبق جدیدترین خبر رسمی حدود ۵۰ درصد پزشکان یا بیکارند یا در یک زمینه غیر مرتبط مشغول به کار هستند.

به همین خاطر در سال های اخیر بسیاری از دانش آموزان توانمند وارد رشته فنی و حرفه ای شده اند ودر رشته مورد علاقه خود تحصیل کرده اند.

فراموش نکنید اگر هر فردی ویژگی ها، علایق وتوانمندی های خود را شناسایی کرده و بر مبنای آن رشته خود را انتخاب کند، به احتمال زیاد در آینده فرد موفق تری خواهد بود.

Source: رشته های فنی حرفه ای



:: بازدید از این مطلب : 381
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 26 خرداد 1399 | نظرات ()
نوشته شده توسط : مشاور ارشد
 

 

 نحوه ورود به سایت همگام هدایت تحصیلی hamgam.medu.ir

اولین قدم برای ورود به سامانه همگام ، وارد نمودن آدرس hamgam.medu.ir در قسمت سرچ گوگل یا همان موتور جست و جو گر می باشد. راه دوم این است که مستقیما آدرس پورتال همگام  را در نوار آدرس وارد نمایید تا راه دسترسی شما به سایت همگام هدایت تحصیلی سریع تر و کوتاه تر شود. همانند تصویر زیر بر روی لینک ” hamgam.medu.ir – وزارت آموزش و پرورش ”  کلیک نمایید.

آشنایی با سامانه همگام

گفتیم که آموزش و پرورش ، با ایجاد سایت همگام به نشانی  ، تقریبا تمامی فرآیندهای مدارس را اینترنتی نموده است. اما به طور دقیق عملکرد این سایت چیست؟

زمانی که وارد صفحه اصلی سایت شوید ، یک منو در بالای صفحه مشاهده می کنید که گزینه ورود بر روی آن ، خودنمایی می کند. با انتخاب این گزینه به صفحه ای منتقل می شوید که با وارد کردن اطلاعات خواسته شده ، می توانید صفحه کاربری خود را مشاهده کنید. صفحه ورود این سامانه مطابق تصویر زیر می باشد.

 

کد ملی در واقع نام کاربری هر فرد است. اما رمز ورود چیست؟ افرادی که از کادر مدرسه ، قصد ورود به سامانه را دارند ، باید به مدیر مدرسه خود مراجعه نمایند تا علاوه بر دریافت رمز ورود از طرف مدیر ، دسترسی متناسب با نقش آن ها نیز ایجاد شود. اما اگر یکی از پرسنل آموزش و پرورش ، قصد ورود به سامانه همگام را دارد ، باید به کارشناس فناوری منطقه یا کارشناس فناوری استان خود مراجعه کرده و به منظور دسترسی به نقش مرتبط با جایگاه سازمانی اش ، رمز عبور را دریافت کند.

لازم به ذکر است ، افرادی که توسط سامانه فیش حقوقی آموزش و پرورش به نشانی fish.medu.ir قادر به مشاهده اطلاعات فیش حقوقی خود باشند ، نیاز به دریافت رمز ورود مجزا نداشته و می توانند از همان رمز سامانه مذکور ، استفاده کنند.

اما به جز گزینه ورود ، در صفحه اصلی سامانه همگام ، گزینه های دیگری نیز ، به چشم می خورند که از مهم ترین آن ها می توان به “سرویس های همگام” اشاره کرد که حاوی اطلاعات مدارس و امتیازات آن ها ، برخی بسته های آموزشی و … می باشد.

نحوه ورود به پروفایل کاربری سامانه همگام

به طور کلی و مختصر در قسمت قبل توضیح دادیم که نحوه ورود به سامانه کدام است. اما مراحل گام به گام آن ، به شرح زیر می باشند.

  • وارد سایت اصلی همگام به نشانی hamgam.medu.ir شوید.
  • از منوی بالای صفحه ، گزینه ورود را انتخاب کنید.
  • در صفحه باز شده ، کد ملی و رمز ورود خود را در قسمت های خواسته شده ، وارد نمایید.
  • با فشردن دکمه ورود به پنل کاربری خود (متناسب با نقش و جایگاه سازمانی تان) منتقل خواهید شد.

 


سوالات متداول

1- سامانه همگام چیست؟

سامانه همگام از سوی وزارت آموزش و پرورش و به منظور سهولت انجام امور مختلف مدارس طراحی شده است.

2- کاربران سامانه همگام چه کسانی هستند؟

دانش آموزان و مسئولین مدارس می توانند با درج نام کاربری و رمز عبور مختص به خود وارد این سامانه شوند.

3- بخش هدایت تحصیلی سامانه همگام برای چه اموری مورد استفاده قرار می گیرد؟

این بخش برای انتخاب رشته دانش آموزان پایه نهم تعبیه شده است که می توانند با تکمیل فرم مربوطه فرآیند انتخاب رشته را تکمیل کنند.

Source: سایت همگام



:: بازدید از این مطلب : 382
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 25 خرداد 1399 | نظرات ()
نوشته شده توسط : مشاور ارشد
 

ایران تحصیل > اخبار > دفترچه ثبت نام آزمون استخدامی آموزش و پرورش 99

 

امتیازها و سهمیه قانونی داوطلبان

همانطور که اشاره گردید، یکی از موارد مهمی که داوطلبان با استفاده از آن می توانند در دانلود دفترچه استخدام آموزش و پرورش به پاسخ سوالات خود دست یابند در رابطه با نحوه امتیاز بندی می باشد. با توجه به ضوابط و شرایطی که داوطلبان برای انتخاب شهرستان ها ، استان و یا مناطق خواهند داشت، نحوه امتیاز در نظر گرفته شده به شرحی که در ادامه ذکر خواهید گردید می باشد.

نمره بومی برای آن دسته از داوطلبانی که از سهمیه استانی استفاده می نمایند تنها یک و دو دهم سهمیه را خواهند داشت. این موضوع بدین معناست که نمره داوطلبان بر حسب همین میزان منظور خواهد گردید. همانطور که می دانید ، چنانچه داوطلبان سه سال تحصیلی خود را در دوره دبیرستان در استان مربوطه گذرانده باشند، امکان ثبت نام در استخدامی همان را خواهند داشت.

دفترچه ثبت نام آزمون استخدامی آموزش و پرورش شامل چه اطلاعاتی است ؟

لازم است مجددا این نکته را ذکر کنیم که ثبت نام آزمون دستگاه های متمرکز اجرایی از جمله شرکت ملی نفت ایران ، بانک مرکزی ، آموزش و پرورش و … به صورت همزمان برگزار می شود ، بنابراین همان طور که گفته شد برای ثبت نام کلیه موسسات دولتی و وزارت خانه ها ، یک دفترچه ثبت نام مشترک منتشر خواهد شد. داوطلبان می توانند برای اطلاع از شرایط عمومی و اختصاصی ثبت نام ، مواد آزمونی ، امتیازات و سهمیه های قانونی ، شرایط احراز شغل محل ها ، مراحل و مدارک ثبت نام و …. دفترچه راهنما را با دقت مطالعه نمایند. همچنین پیشنهاد می شود برای کاهش خطا و اشتباه در زمان تکمیل فرم ثبت نام ، پیش نویس تقاضانامه ثبت نام را که در انتهای دفترچه قرار دارد بررسی نمایید تا از اطلاعات لازم برای ثبت نام آگاه شوید.

جذب نیرو استخدامی آموزش و پرورش 99

جذب نیرو و نحوه برگزاری آزمون استخدامی آموزش و پرورش 99 به این صورت می باشد که این آزمون های استخدامی فقط برای یک دستگاه نمی باشد و متقاضیان سایر دستگاه‌ها نیز در بخش عمومی این آزمون شرکت خواهند کرد.بین 15 تا 20 روز مهلت برای ثبت‌نام متقاضیان داده می‌شود و بعد از انجام آزمون، دو برابر ظرفیت مورد نظر اعلام شده و پس از آن مراحل دیگر این آزمون استخدامی انجام می‌شود. با توجه به رشته‌های مورد نظر آموزش و پرورش برای جذب نیرو، آموزش و پرورش برای آموزگاری، دبیری، هنرآموز، استادکار و مربی دانش‌آموزان استثنایی جذب نیرو خواهد داشت. در دوره متوسطه متناسب با 25 رشته تحصیلی نیرو جذب می‌شود، ودر دوره ابتدایی نیز به همین صورت است و در نهایت 63 رشته تحصیلی مشمول آزمون استخدامی آموزش و پرورش می باشند.


آیا پس از دعوت به مصاحبه و قبولی استخدام خواهیم شود؟

همانطور که می دانید یکی از اهداف آموزش و پرورش در تمامی دانشگاه ها و همچنین آزمون های استخدامی سراسر کشور در زمان های مختلف ، انجام آزمون استخدامی به صورتی است که بتواند به گزینش داوطلبان علاقه مند به شغل معلمی بپردازد و به منظور تربیت کامل دانش آموختگان در رشته های مختلف دوره یکساله ای را تدارک دیده است. همچنین داوطلبان قبل از پذیرش و یا در پایان دوره ، حتما باید دارای مدرک ICDL باشند و ضرورت برای دریافت این مدرک برای تمامی پذیرفته شدگان الزامی خواهد بود.

آیا در سازمان اوقاف و امور خیریه شرط معدل وجود دارد؟

بله . آن دسته از داوطلبانی که مایل به استخدام در سازمان امور خیریه می باشند ، لازم است از حداقل معدل تحصیلی 14 برای دارندگان مدرک لیسانس و همچنین برای فارغ التحصیلان مدرک کارشناسی ارشد 16 و برای دارندگان مدرک دکتری 16 می باشد برخوردار باشند. همچنین از جمله شرایطی که برای پذیرفته شدگان در نظر گرفته شده است این است که حق جابه جایی و انتقال را به مدت ده سال نخواهند داشت.

 

Source: دفترچه استخدام آموزش و پرورش



:: بازدید از این مطلب : 389
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 25 خرداد 1399 | نظرات ()
نوشته شده توسط : مشاور ارشد
 

 

آیا جهت دریافت کد سخا باید به سامانه خدمات الکترونیک سخا وارد شد؟

همان طور که در بخش بالا هم اشاره شد اخذ کد سخا برای کلیه مشمولان خدمت نظام وظیفه از واجبات و ضروریات است وی می تواند کاربرد زیادی برای آن ها داشته باشد.

اما آیا دقیقاً می دانید این کد مهم چه می تواند باشد؟ اگر مایل به شناخت دقیق کد سخا هستید ما را در ادامه این مقاله همراهی کنید تا به طور دقیق با این کد مهم و کاربردی آشنا شوید.

نکته مهمی که باید خدمت شما دوستان عزیز عرض کنیم که بدون در اختیار داشتن این کد مهم انجام و پیگیری کلیه امور مربوط به خدمت نظام وظیفه سربازان نظام وظیفه در سایت مربوطه یعنی epolice.ir غیرممکن است.

در واقع، از کد سخای پنج رقمی می توان برای پیگیری و انجام تمامی کارهای مربوط به سربازی هر فرد مشمول خدمت نظام وظیفه استفاده کرد.

مزایای استفاده از سامانه الکترونیکی سازمان نظام وظیفه

تمامی فرآیندهای فوق را می توان با مراجعه به مراکز پلیس +10 نیز انجام داد ، بنابراین چرا باید از این سامانه استفاده کرد؟

درست است که با مراجعه حضوری می توان هر یک از موارد فوق را انجام داد اما اولین مسئله ای که مطرح می باشد این است که ثبت درخواست خود به صورت حضوری ، نیاز به صرف وقت زیادی دارد.

دومین مسئله موقعیت جغرافیایی مراکز پلیس +10 می باشد که ممکن است از محل زندگی داوطلب دور باشد ؛ هرچند که در مقابل سامانه الکترونیکی که همواره در دسترس است ، نزدیک ترین مرکز پلیس +10 نیز دور به نظر می رسد!

سومین توجیهی که برای برتری سامانه الکترونیکی سازمان نظام وظیفه عمومی بر مراجعه حضوری به مراکز پلیس +10 می توان در نظر گرفت ، دسترسی آسان به آن در هر مکان و زمان است. مراکز پلیس +10 تا ساعت مقرری مشغول به فعالیت هستند و طبیعتا افراد نمی توانند در خارج از این ساعت ها ، مراجعه حضوری داشته باشند. در حالی که سامانه الکترونیکی سازمان نظام وظیفه در 24 ساعت شبانه روز فعال است.

مزیت بعدی استفاده از خدمات الکترونیکی سازمان نظام وظیفه این است که مشمولین برای اعلام درخواست خود ، نیاز به گرفتن نوبت و انتظار در صف مردمی ندارند و می توانند در منزل ، محل کار ، مترو و … با مراجعه به سامانه مورد بحث ، درخواست خود را ثبت نمایند ، بدون این که لحظه ای معطل شوند.

 

 

 

 

مزایای استفاده از سامانه الکترونیکی سازمان نظام وظیفه

تمامی فرآیندهای فوق را می توان با مراجعه به مراکز پلیس +10 نیز انجام داد ، بنابراین چرا باید از این سامانه استفاده کرد؟

درست است که با مراجعه حضوری می توان هر یک از موارد فوق را انجام داد اما اولین مسئله ای که مطرح می باشد این است که ثبت درخواست خود به صورت حضوری ، نیاز به صرف وقت زیادی دارد.

دومین مسئله موقعیت جغرافیایی مراکز پلیس +10 می باشد که ممکن است از محل زندگی داوطلب دور باشد ؛ هرچند که در مقابل سامانه الکترونیکی که همواره در دسترس است ، نزدیک ترین مرکز پلیس +10 نیز دور به نظر می رسد!

سومین توجیهی که برای برتری سامانه الکترونیکی سازمان نظام وظیفه عمومی بر مراجعه حضوری به مراکز پلیس +10 می توان در نظر گرفت ، دسترسی آسان به آن در هر مکان و زمان است. مراکز پلیس +10 تا ساعت مقرری مشغول به فعالیت هستند و طبیعتا افراد نمی توانند در خارج از این ساعت ها ، مراجعه حضوری داشته باشند. در حالی که سامانه الکترونیکی سازمان نظام وظیفه در 24 ساعت شبانه روز فعال است.

مزیت بعدی استفاده از خدمات الکترونیکی سازمان نظام وظیفه این است که مشمولین برای اعلام درخواست خود ، نیاز به گرفتن نوبت و انتظار در صف مردمی ندارند و می توانند در منزل ، محل کار ، مترو و … با مراجعه به سامانه مورد بحث ، درخواست خود را ثبت نمایند ، بدون این که لحظه ای معطل شوند.

Source: سامانه خدمات الکترونیک سخا



:: بازدید از این مطلب : 338
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 25 خرداد 1399 | نظرات ()