در رابطه با نحوه و چگونگی انتخاب رشته آزاد باید خدمت شما عزیزان عرض کنیم که هر داوطلب جهت انتخاب رشته آزاد پس از مشاهده کارنامه و اطلاع از رتبه و تراز خود باید از طریق ورود به سایت انتخاب رشته آزاد کلیه اقدامات لازم جهت انتخاب رشته مورد نظر خود از بین رشته های موجود را انجام دهد.
سایت انتخاب رشته دانشگاه آزاد به نشانی azmoon.org در زمان انتخاب رشته فعال می شود و امکان ورود به آن برای هر فرد داوطلب وجود دارد.
پس از ورود به سایت انتخاب رشته آزاد نوبت به کلیک کردن روی لینکی تحت عنوان لینک ثبت نام و انتخاب رشته می رسد.
پس از باز شدن صفحه باید شناسه دانشگاه آزاد و کد ملی یا کد رهگیری مخصوص اتباع خارجی را در بخش های تعیین شده درج کنید.
بعد از انجام این کار امکان ورود به پنل شخصی برایتان وجود دارد. دقت کنید که کد یا شناسه دانشگاه آزاد را می توانید در انتهای کارنامه خود بیابید.
فقط توجه داشته باشید که قبل از انتخاب رشته آزاد پرداخت هزینه تعیین شده الزامی است.
شرایط انتخاب رشته دانشگاه آزاد 99
به دلیل ادغام کنکور سراسری و دانشگاه آزاد کلیه داوطلبانی که در کنکور سراسری 99 ثبت نام کرده و در زمان برگزاری کنکور در جلسه آزمون حضور داشته اند ، می توانند با توجه به توضیحات کارنامه کنکور سراسری خود در صورت مجاز بودن ، در انتخاب رشته دانشگاه آزاد ۹۹ شرکت کنند .
شرکت در انتخاب رشته دانشگاه آزاد 99 نیازی به اعلام علاقه مندی در زمان ثبت نام کنکور سراسری 99ندارد و حتی داوطلبانی که در زمان ثبت نام تنها به منظور انتخاب رشته محل های دانشگاه های سراسری شرکت کرده بودند در صورت تمایل می توانند با پرداخت هزینه در مرحله انتخاب رشته دانشگاه آزاد 99 شرکت نمایند .
مشاوره انتخاب رشته دانشگاه آزاد 99
با توجه به این مسئله که انتخاب رشته ، از مهم ترین و حساس ترین مراحل آزمون سراسری به شمار می آید بهتر است که داوطلبان پیش از انجام این مرحله از نکات و جزئیات انتخاب رشته آگاه شوند تا انتخاب رشته ای ایده آل داشته باشند. برخی از نکات لازم جهت انتخاب رشته دانشگاه آزاد در ادامه این مطلب آورده شده است.
داوطلبان برای انتخاب رشته کنکور دانشگاه آزاد حداکثر مجاز به انتخاب 100 کد رشته محل خواهند بود.
پیشنهاد می کنیم برای یک انتخاب رشته ی مناسب را به طور دقیق مطالعه کنید.
کد رشته های خود را به سه دسته خوش بینانه ، واقع بینانه و بدبینانه تقسیم کنید.
حدود 30 انتخاب اول خود را به کد رشته هایی اختصاص دهید که به آن ها علاقه مند هستید ولی احتمال پذیرش شما در آن ها بسیار کم است. (خوش بینانه)
40 انتخاب بعدی خود را به کد رشته هایی اختصاص دهید که با توجه به رتبه شما انتخاب منطقی محسوب می شود. (واقع بینانه)
30 کد رشته آخر خود را طوری قرار دهید که احتمال پذیرش شما در آن ها بسیار بالا است ولی علاقه مندی شما به تحصیل در کد رشته ها کمتر می باشد. (انتخاب های بدبینانه)