نکات مهم انتخاب رشته سراسری 99
قطعا با ایجاد رشته های بدون کنکور دانشگاه سراسری راه برای ورود به دانشگاه ها در هر یک از گروه های آزمایشی باز شد. اما این موضوع بدین معنا نمی باشد که دانشگاه های سراسری از اهمیت کمی برخوردار باشند. ورود به دانشگاه های دولتی (روزانه و شبانه) هنوز هم بسیار سخت می باشد. به همین دلیل برای ورود به این دانشگاه ها اطلاع از 20 نکته طلایی انتخاب رشته سراسری موفق برای کسب موفقیت نهایی پس از تلاش یک ساله در کنکور ضروری است.
مراحل انتخاب رشته کنکور سراسری 99
مهم ترین مرحله در انتخاب رشته کنکور سراسری 99 بررسی وضعیت علمی داوطلبان بر اساس کارنامه کنکور سراسری 99 می باشد . به این منظور داوطلبان می بایست در زمان اعلام نتایج اولیه کنکور سراسری 99 به سایت سازمان سنجش به نشانی sanjesh.org مراجعه کرده و کارنامه خود را که حاوی درصد دروس ، رتبه ، تراز و وضعیت مجاز بودن آن ها در دوره های روزانه و غیر روزانه می باشد دریافت نمایند .
مشاوره انتخاب رشته کنکور سراسری
داوطلبان در مرحله انتخاب رشته کنکور سراسری 98 امکان انتخاب 150 کد رشته محل را دارند. در وهله اول از عوامل مهم و اثر گذار در انتخاب رشته کنکور مانند در نظر گرفتن میزان علاقه به رشته محل ها و همچنین آینده شغلی آن غافل نشوید (سعی کنید در مرحله انتخاب رشته تمامی موارد تاثیرگذار در انتخاب رشته را مورد بررسی قرار دهید). پس از مطالعه دفترچه انتخاب رشته کنکور 98 و آگاهی از تمامی موارد مربوط به انتخاب رشته و نحوه قبولی در رشته ها ، ظرفیت ها کد رشته ها و … بدون در نظر گرفتن تراز و رتبه ، رشته های مورد علاقه خود را جدا کنید و در دفترچه ای یادداشت نمایید.
ویژگی های انتخاب رشته خوب
آخرین گام دانش آموزان برای ورود به دانشگاه انتخاب رشته کنکور است و از نظر بسیاری ازمشاوران تحصیلی مهم ترین گام نیز همین انتخاب رشته کنکور محسوب میشود. به عبارت دیگر یک انتخاب غلط می تواند زحمات چندین و چند ساله داوطلب کنکور را بر باد دهد.
از طرف دیگر یک انتخاب رشته کنکور مناسب به همان اندازه می تواند داوطلب کنکور را به رشتهای که به آن علاقمند است برساند و این نهایتا منجر به رضایت شغلی و اشتغال هدفمند و کاهش نرخ بیکاری و افزایش بهروری شغلی در جامعه خواهد شد.
مشاوران تحصیلی همواره این نکته را متذکر می شوند که داوطلب کنکور باید دقت داشته باشد که یک رشته خاص به تنهایی نه خوب است و نه بد زیرا اگر کسی که به آن رشته علاقمند است و استعداد ادامه آن را دارد، به تحصیل آن بپردازد. نتیجه کار مناسب خواهد بود در صورتی که عدم علاقه داوطلب کنکور به پرمخاطب ترین رشته های دانشگاهی هم یک نیروی کارآمد در آن رشته تربیت نخواهد کرد.
Source: انتخاب رشته کنکور سراسری
:: بازدید از این مطلب : 193
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0